QW Support

FAQ

Vanliga och återkommande frågor

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna som vi fått om Quality Works.

Kan vi lägga in vår befintliga manual i Quality Works

Ja så länge informationen finns tillgänglig i Word eller något annat ordbehandlingsprogram går det bra. Processbilder och annat kan ni också lägga in i programmet. Det viktiga är att man kan kopiera texten och lägga in det i Quality Works. Vill ni inte själva lägga in er manual så kan vi göra det mot en extra kostnad. Kontakta oss för offert.
Kontakta oss

Hur är hanteringen av utgåvor, vi har utgåva 7 i vår nuvarande manual

Alla dokument i Quality Works har individuella utgåvor som kan ställas in. Med administratörsbehörighet kan man hantera alla utgåvor och ni kan enkelt ändra så att varje dokument får rätt utgåva. Ni behöver alltså inte godkänna ett dokument 7 gånger för att få samma utgåva som ni har idag. Utan ni kan ange rätt utgåva direkt via Menyn Special, Ändra utgåva. Detta kan göras individuellt för varje dokument.

Vad är skillnaden mellan Quality Works och Quality Works Online

Med Quality Works Online har ni åtkomst till er manual var ni än befinner er så länge ni har åtkomst till internet. Vi lägger då upp er manual på vår server och ni kommer åt den genom en fjärranslutning. Det innebär också att anställda som är ute på fältet alltid kommer åt programmet för att kunna lämna avvikelser, förbättringsförslag eller läsa rutiner och instruktioner. Annars är det ingen skillnad på programvarans funktionalitet i sig.

Kostnaden för flera användare

Vi tar ett fast pris för Quality Works per företag. Ett fritt antal användare ingår i det priset.

Är det krav på årliga uppdateringar?

Nej det finns inga direkta krav på att man måste uppdatera varje år eller liknande.

Hur ofta uppdateras programmet?

1-2 gånger om året sker en uppdatering av programmet. Vid köp ingår minst ett års fri uppdatering.

QW Support

Vi är här för att hjälpa

Alla kunder med ett inköpt Quality Works erhåller fri support på programvarans funktioner. Har ni även Quality Works med hjälptexter så erhåller ni support och hjälp med tolkning av den standard som ingick vid köpet av Quality Works. Hittar ni inte svaret på era frågor eller problem här under support så kan ni ta kontakt direkt med vår personal via telefon 0451-837 15 eller via mail support@kvalitetsgruppen.com
Är en programvara för att hantera ledningssystem.
Quality Works har hjälpt över tusen småföretagare med ledningssystem för ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 och ISO 45001 samt internrevision.
© Copyright 2024 - KvalitetsGruppen Hässleholm AB - All Rights Reserved

Fri offert

    x
    cloudcloud-downloadcloud-synccogbookuserslaptopselecthourglassquestion-circlelayers