QW Support

Vi är här för att hjälpa

Alla kunder med ett inköpt Quality Works erhåller fri support på programvarans funktioner. Har ni även Quality Works med hjälptexter så erhåller ni support och hjälp med tolkning av den standard som ingick vid köpet av Quality Works. Hittar ni inte svaret på era frågor eller problem här under support så kan ni ta kontakt direkt med vår personal via telefon 0451-837 15 eller via mail support@kvalitetsgruppen.com

Utbildningar

Vi på KvalitetsGruppen erbjuder platsförlagda ISO-utbildningar i samband med projekt, men samtliga utbildningar går att genomföra utan att ha varit kund sen tidigare.

Våra utbildningar

Utbildning i Quality Works för en person genomföras företrädesvis på distans. Vid fler närvarande kan utbildningen sker på KvalitetsGruppens kontor eller på på plats hos er. Övriga utbildningar kan anpassas till en distansutbildning om vi har kännedom av er verksamhet sen tidigare och genomfört platsbesök hos er. Är ni inte kunder sen tidigare, rekommenderar vi att utbildningen genomförs på plats hos er. Vår ISO-utbildning vänder sig främst mot de som är i behov av en grundläggande och praktisk utbildning inom ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 eller Intern revision.
Vi har introduktionsutbildningar så att de utan tidigare erfarenhet av ett ledningssystem kan förstå vad arbetet går ut på och hur arbetet går till i praktiken.
Kontakta oss
ISO böcker

Plats:

Vi utför utbildningen på plats hos er om ingen annan överenskommelse görs.Möjlighet finns för utbildning på KvalitetsGruppens kontor i Hässleholm (upptill 6 personer).

Utbildningsmaterial:

Anpassat utbildningsmaterial överlämnas i samband med utbildningen.

Tidsåtgång:

Utbildningarna är vanligtvis tre till sex timmar långa, och genomförs från 9.00-12.00 och 13.00-16.00.

En deltagare:

Inga särskilda förutsättningar krävs.

Flera deltagare

Vi ser gärna att ett projekt eller storbilds-TV finns tillgänglig. Alternativet är om alla deltagare har tillgång till en dator eller kan dela en dator under utbildningen.

Distansutbildning

Vid distansutbildning krävs god uppkoppling till Internet.
Är en programvara för att hantera ledningssystem.
Quality Works har hjälpt över tusen småföretagare med ledningssystem för ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 och ISO 45001 samt internrevision.
© Copyright 2024 - KvalitetsGruppen Hässleholm AB - All Rights Reserved

Fri offert

    x
    cloud-downloadcloud-synccoglaptopselectquestion-circle